Bursa Yıldırım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Binası, düzenlenen açılış töreni ile hizmete girdi.
Yıldırım Belediyesi tarafından Ahmet Taner Kışlalı Meydanı Bayrak Alanı karşısına yapılan Zabıta Müdürlüğü Hizmet Binası, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin'in katıldığı törenle açılışı gerçekleşti. Açılışa vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Törene Yıldırım Belediye Başkan'ı Özgen Keskin, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ak Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk, Bedrettin Yıldırım, Hakan Çavuşoğlu, Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, İsmet Su, Ak Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, Ak Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı katıldı. Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, zabıta binasının hayırlı olmasını temenni ederek, vatandaşların zabıta birimi ile ilgili işlemlerini artık yeni yerinde yapılan binasından yürütüleceğini söyledi. Keskin, "Zabıtalar belediyelerin görünen yüzüdür. Zabıta teşkilatı bizim gözümüz, kulağımızdır. Yıldırım Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bu güne yüzlerce projenin altına imzamızı attık. Amacımız her zaman Yıldırım'ın daha da gelişmesi ve ilçede yaşayan vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek oldu" dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'nın hızla geliştiğini ve bunda da en büyük etkenin ortak çalışmalar yaptıkları ilçe belediyelerinin olduğunu söyledi.
Toplamda 2421,32 metrekare alan üzerinde 3 katlı olarak inşa edilen Yıldırım Belediyesi Zabıta Binası'nın yarısı da Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından kullanıyor.
(BRK-AF)

10.02.2013 16:20:49 TSI

Editör: Wan Haber