Ak Parti Burdur Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Dr. Hasan Hami Yıldırım, Burdur'a 4 milyon 100 bin TL ödenek gönderildiğini söyledi.
Ak Parti Milletvekili Dr. Hasan Hami Yıldırım; "Maliye Bakanlığı tarafından 3 milyon TL ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 1 milyon 100 bin TL olmak üzere toplam 4 milyon 100 bin TL ödenek Burdur'un yatırımlarında kullanılmak üzere gönderilmiştir. Burdur'a hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi. Yıldırım, 1 milyon 100 bin TL'nin Altınyayla kanalizasyon çalışmaları için 250 bin TL, Bucak Atıksu Arıtma Tesisi için 450 bin TL, Burdur Belediyeler Birliği Katı Atık Tesisi ve Toplama Ayırma Tesisi için 200 bin TL, Çavdır çevre kirliliğini önleme çalışmaları için 50 bin TL, Karamanlı çevre kirliliğini önleme çalışmaları için 50 bin TL, Kemer Atıksu Arıtma Tesisi ve Doğal Arıtma için 50 bin TL ve Tefenni çevre kirliliğini önleme çalışmaları için 50 bin TL şeklinde pay edildiğini söyledi.
Maliye Bakanlığı tarafından gönderilen 3 milyon TL'nin ise Burdur İl Özel İdaresi genel yatırımları için kullanılacağını belirten Milletvekili Hasan Hami Yıldırım, Burdur'un kalkınması ve gelişmesi için Bakanlıklar nezdinde yürüttükleri çalışmaların 2013 yılında daha da hızlanacağını ifade etti.
Halka daha iyi hizmet götürebilmek için çalıştıklarını belirten Yıldırım, Burdur'un kalkınması ve merkezi yönetim kaynaklarından daha fazla pay alabilmesi için çaba sarf ettiklerini söyledi. Yıldırım ayrıca 2013 yılının yatırımlar açısından verimli geçeceğini ifade etti.
(MA-SK-Y)

05.01.2013 17:28:18 TSI

Editör: Wan Haber