Eyüp'te, yılbaşına saatler kala kaçak içki ve sigara tacirlerine ağır darbe vuruldu. Alibeyköy'de bir şarküteriye yapılan baskında piyasa değeri yaklaşık 1 milyon lirayı bulan kaçak içki ve sigara ele geçirildi.
Eyüp İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, yılbaşına saatler kala milyonluk bir operasyona imza attı. Alibeyköy'de bir şarküteride kaçak içki ve sigara satıldığını tespit eden ekipler, kısa süre içinde harekete geçti. Şarküteriye baskın yapan ekipler piyasa değeri 800 bin TL'yi bulan 5 bin 200 şişe kaçak ve sahte içkiye el koydu. İş yerinde ve evde yapılan aramalarda kaçak içkilerin yanı sıra piyasa değeri yaklaşık 200 bin TL'yi bulan 4 bin paket kaçak sigara ve puro buldu.
Aramalarda kaçak ve sahte içki ile sigaranın yanı sıra 1 top rulo halinde kullanıma hazır sahte bandrol ile bandrol yapımında kullanılan malzemeler ile bir ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Olayla ilgili karı koca oldukları öğrenilen V.K ile G.K gözaltına alındı. Zanlılar savcılıkta yapılan sorgulamanın ardından serbest bırakıldı.
(MA-ÇK-HO-Y)

31.12.2012 19:34:47 TSI

Editör: Wan Haber