Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Bayraklı'nın farklı bölgelerine kurduğu stantlarla çocukların yılbaşı dileklerini topladı. Çocukların dileklerini bu yılbaşında hediyeye çeviren Başkan Karabağ hediyeleriyle birlikte çocukları evlerinde ziyaret etti.
Bayraklı Belediyesi Kültür Müdürlüğü ilçenin üç farklı noktasına "bana dileğini söyle" stantları kurdu. Yaklaşan yeni yıl öncesi çocuklar da stantlarda kendilerine verilen kağıtlara yılbaşı dileklerini yazdı. Kimi çocuk bir bisiklet kimi çocuk da kocaman bir bebek diledi. Başkan Karabağ da dileklerin arasından kura çekerek üç çocuğun dileğini hediyeye çevirdi.
Başkan Karabağ hediyeleri alarak çocukların evlerine ziyarete gitti. Çat kapı yapılan ziyaretlerde Başkan Karabağ'ı karşılarında gören ev halkı şaşkınlıklarını gizleyemedi. Noel Baba ile birlikte evlere giden Başkan Karabağ çocuklara dilekleri olan hediyelerini verdi. 10 yaşındaki Naz Ceylan ise çok istediği barbie bebek ile mutluluktan havaya uçtu.
EN BÜYÜK HEDİYE AYŞE TEYZE'YE
Başkan Hasan Karabağ küçük çocukların yanında Bayraklı Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu koristlerinden olan Ayşe Teyze'yi de unutmadı. Çocukluk yıllarında girdiği bir ses yarışmasını birincilikle bitiren ve büyük sarı saçlı bir bebek kazandığını dile getiren Ayşe Korkmaz, "İlk kez bir bebeğim olmuştu. O gün o kadar mutlu oldum ki hiç unutamam. Böyle uzun bukleli saçları vardı. Biz fakir bir aileydik. Anneme onunla gece aynı yatakta yatmak istediğimi söyledim. Annemde 'Eğer o bebekle yatarsan bozulur. Biz o bebeği satamayız' dedi. Annem o bebeği sattı ve evimize üç-beş parça öteberi aldı. Benim de bir daha hiç bebeğim olmadı. O gün bu gündür içimde ukdeydi" dedi. Ayşe Teyze ile birlikte duygu dolu anlar yaşayan Başkan Karabağ da Ayşe Teyze'ye dileği olan bebeğini hediye etti.
(HK)

28.12.2012 11:56:26 TSI

Editör: Wan Haber