500 puan alarak il birinciliği elde ettiği için mutlu olduğunu belirten Şeval Şevin özgökçe, başarısını öğretmenlerine borçlu olduğunu söyledi. Kar Tanesi Etüt Eğitim Merkezi’ne gelmeden önce 200’lü puanlarda olduğunu ifade eden özgökçe, “Bu başarıyı elde etmemdeki en büyük nedenlerden biri hocalarımdır. Onları dinlemem, verimli ders çalışmam başarımda pay sahibi oldu. Bence başarının tek sırrı, düzenli dersi dinlemektir. Burada hocalarıma çok iş düştü. Onlarda bunun hakkını gerçekten verdiler. Ben kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Başarı yükseldikçe hedeflerinin de büyüdüğünü vurgulayan özgökçe, “Daha önce düşük puan aldığım için hedeflerimde de küçük yerler vardı. Ama şimdi hedeflerde büyüdü. Ben ODTü’de okumak istiyorum” şeklinde konuştu.


Kar Tanesi Etüt Eğitim Merkezi Müdürü Sibel Dede ise, öğrencisinin bu başarısının kendilerini de memnun ettiğini belirterek, “YGS eğitimlerini verdiğimiz ilk yılımızda böyle bir başarı bizleri memnun etti. Şeval, bizim için çok büyük bir başarıdır. Biz Şeval’den 2014 YGS’de Türkiye birinciliği bekliyoruz. İnşallah geleceğini umuyoruz” dedi.


Kar Tanesi Etüt Eğitim Merkezi olarak Van’da daha verimli bir eğitim verebilmek için önce binayı değiştirdiklerini dile getiren Dede, “Sınıf sayımızı arttırdık, kadromuza yeni öğretmenler ekledik. Her şeyden önce işimizi severek, öğrencilerimize ve velilerimize verimli olabilmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: Wan Haber