AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, Adıyaman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün yapımı devam eden yeni binasında incelemelerde bulundu.
Adıyaman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün yapımı devam eden yeni binası, Sevgi Evleri ve 400 Yataklı Devlet Hastanesinde incelemelerde bulunan Yetiş, yetkililerden, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
İncelemeler ile ilgili açıklamalarda bulunan Yetiş, "Adıyaman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü binasında ve hemen yanında bulunan sosyal hizmet merkezini gezdik. Hakikatten son derece çağdaş mimarisiyle düşünülmüş, özellikle, kadınlar, yaşlılar, engelliler gibi kişilerin tüm ihtiyaçlarını, sorunlarını çöze bilecekleri bir merkez bünyesinde. Adıyaman'da biliyorsunuz bakanlığımızın örnek uygulamalarından biri olan aile eğitimi de verilecektir.
Bu merkezde her türlü detay düşünülmüş durumda. Bunlar aslında bir anlamda AK Partinin 2023 hedefi içerisinde koyduğu o 5 temel hedeften biri olan, güçlü toplumunda sadece ayaklarını oluşturuyor. Güçlü toplum sadece güçlü ekonomik anlama gelmiyor. Bunun çok daha gerisinde zemininde yatan güçlü bir aileden donanımlı bir insandan geçiyor. Bunu da inşallah bu tür organizasyonla bir taraftan kamu yatırımları bir taraftan sivil toplumun gayreti ve çabasıyla bütün imkanlarımızı birleştirerek bir araya getirmiş olacağız. Ben bu vesile ile emeği geçen herkese Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Fatma Şahin'e ve 1 aya kadar bu binayı bitirme sözünü veren müteahhit'imize teşekkür ediyorum, bu binanın Adıyaman'ımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Daha sonra konuşan Adıyaman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol ise "İl müdürlüğü binamızı her aşamasında incelemelerde bulunuyoruz. Tabi bu arada katkıları olan Milletvekilimiz Murtaza Yetiş'in binamızın gezmesi, bina ile ilgili görüşmelerini dile getirmesi bizim için çok önemli. Ben emeği geçen herkese ve sayın vekillerimize teşekkür ediyorum" dedi.
(CK-ÖK-Y)

28.01.2013 13:14:08 TSI

Editör: Wan Haber