Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Alt Yapı Şefliği, şehir merkezindeki alt yapıyı güçlendirmek adına Yeşilyurt Mahallesi'ne yağmur suyu şebekesi döşüyor.
Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince şehir genelinde yürütülen alt yapı çalışmaları, aralıksız devam ediyor. Yeşilyurt Mahallesi'nde Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin bulunduğu bölgede, olası sel baskınlarının yaşanmaması amacıyla alt yapı şebekesi oluşturuluyor.
Fen İşleri Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, şu bilgilere yer verildi: "İçinde bulunduğumuz kış mevsiminde şiddetli yağışlardan dolayı kentimizde olumsuz durumların meydana gelmemesi amacıyla, gerekli önlemleri alıyoruz. Belli bir plan ve program dahilinde yer altı şebekeleri döşüyoruz. Ekiplerimiz bu program dahilinde Yeşilyurt Mahallemizdeki çalışmalarına başladılar. Burada çağın gereklerine uygun 600'lük koruge borularla yağmur suyu hattı döşüyorlar. Vatandaşların mağdur olmaması için her türlü gayret ve çabayı gösteriyoruz. Bu yöndeki faaliyetlerimiz önümüzdeki günler de farklı adreslerde devam edecektir."
(CK-SO-Y)

06.12.2012 16:57:27 TSI

Editör: Wan Haber