Malatya Belediyesi tarafından Yeşiltepe Seyran Mahallesi 19 Mayıs ve 100. Yıl Caddeleri ile Fatih Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde devam eden düzenleme çalışmalarının tamamlanma aşamasına geldiği bildirildi.
Malatya Belediyesi Basın Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "Malatya Belediyesi tarafından mevsim şartlarının elvermesi nedeniyle yürütülen değişim, dönüşüm ve yenileme çalışmaları kapsamında Yeşiltepe'de altyapı yenileme ile yol ve kaldırım düzenlemeleri devam ediyor. 19 Mayıs Caddesi'nde yürütülen çalışmalar tamamlanırken, Mehmet Akif Ersoy Caddesi'ndeki çalışmalar ise tamamlanma aşamasına geldi. Her iki caddede kompozit taşla toplam 20.000 metrekarelik kaldırım düzenleme çalışması yapıldı. 3.000 metrelik yağmur suyu drenaj hattı düzenlemesinin yapıldığı caddelerde, içme suyu abone bağlantıları ile kanalizasyon şebeke hatları da yenilendi" denildi.
Caddelerin bazı bölümlerinde yol genişletme sonucu perde duvarlar da çekildiğinin bildirildiği açıklamanın sön bölümünde şunlar belirtildi:
"Altyapı çalışmaları tamamlanan caddelerde asfaltlama çalışmaları da yapıldı. Caddelerde 50 aydınlatma direği montajı çalışmaları ise devam ediyor. Mevsim şartlarının elverdiği ölçüde 100. Yıl Caddesi'nde değişim, dönüşüm ve yenileme çalışmaları devam edecek."
(NA-Y)

04.01.2013 17:08:35 TSI

Editör: Wan Haber