Yeşilgiresun Belediyespor Kulübü yöneticileri ile Teknik Direktör Yücel Platin, basın mensupları ile dayanışma yemeğinde bir araya geldi.
Yemekte, kulüp olarak çok değerli bir yönetimle iki buçuk yılı geride bıraktıklarını belirten Giresun Belediye Başkan Yardımcısı ve Yeşilgiresun Belediyespor Kulüp Başkan Yardımcısı Ömer Cinel, Giresun olarak hep birlikte saygın, disiplinli ve prestijli bir Yeşil Giresun Belediyespor yakaladıklarını belirtti.
Kulüp Başkanvekili Bülent Yavuz ise, "Eski basketbolcu arkadaşlarımızla bir konuşmamızda eski Fiskobirlikspor'un yakaladığı basketbol heyecanının Giresun'da tekrar nasıl alevlenebileceğini konuştuk. Ve bu işi yapmaya karar verdik. Giresun Belediyesi'nin mevcut bir basketbol takımı vardı. Bu takıma destek olmayı düşündük. Ve Başkanımız Kerim Aksu'nun yanına gittik. Başkanımıza zaten bir basketbol takımımız olduğunu ve buna destek olmak istediğimizi söyledik. Sayın Başkanım ise "Hepimizin Giresun'a borcu var. Bunu ödeyeceğiz" dedi. Ve takımımız bugünlere geldi." dedi.
HEDEFİMİZ PLAY-OFF OYNAMAK
Hedeflerini sürekli yükselttiklerini de ifade eden Yavuz, "Giresun taraftarı bugün Trabzonspor'a nasıl kaybettik diyorsa biz bir adım yol almışız demektir. En baştan bu yana hedefimizi yüksek tuttuk. Kurulduğu günden bu güne kadar ise iddialı bir takımız. Büyük mücadeleler vererek 2. Lige çıktık. Biz çok geç kurulan bir takımız. Bütçesi bizim üç katımız olan Trabzonspor takımı bizden iki buçuk ay önce kuruldu. Biz ise lige beş gün kala kurulduk. Elimizden geleni yaptık. Her gün lige katılacakmış gibi çalıştık. Hocamızın hiçbir sözleşmesi olmamasına ve başka takımlara gidebilecek olmasına rağmen biz hocam ile 15 Ağustos'ta anlaştık. Her gün bir beklenti ile takım yaptık. Her gün boşta kalan oyuncuların listesini çıkarttık. Gündemi takip ettik. Son beş gün lige katılmamıza rağmen çok iyi bir takım kurduk. Hedefimiz ilk olarak kümede kalmaktı ancak şimdi Play off oynamak. Daha ilerisini Play Off'tan sonra açıklamak istiyoruz" diye konuştu.
ELİT OYUNCULARIN GELMEK İSTEDİĞİ BİR KULÜBÜZ
Son olarak konuşan Teknik Direktör Yücel Platin ise, "Ligin başlamasına sayılı günler kala kurulmuş bir takımın yapacağı en büyük hata, panik içerisinde acil transferler yapılmasıydı. Ancak biz bu konuda hata yapmadık. Çok oyuncu alabilecek olmamıza rağmen 8 oyuncu ile antrenman yaptık. İyi bir ekip oluşturduk. Bu ekibe yeni oyuncu ilave ederken de çok titiz davranıyoruz. Şuan öyle bir konumdayız ki, Yeşilgiresun Belediyespor çok elit oyuncuların gelmek istediği bir kulüp oldu" ifadelerini kullandı.
(MB-OK-

20.12.2012 15:23:34 TSI

Editör: Wan Haber