Türkiye Yeşilay Cemiyeti Akçakoca İlçe Temsilcisi Başkanı Bahadır Kıbrıs, Akçakoca Kaymakamı Aykut Pekmez'i Yeşilay üyeleri ile beraber makamında ziyaret ettiler
Ziyarette konuşan Pekmez, cemiyetin okullarda zararlı alışkanlıklara yönelik çalışma başlattığını belirterek, bu eğitime sonsuz destek vereceklerini bildirdi.
Tütünün zararlarını önlemek için ilçede, "İlçe Tütün Kontrol Kurulu" oluşturulduğunu kaydeden Pekmez, "İnşallah bu ürünlerin satışı ve tüketilmesi konusunda denetimlerimizi sıklaştıracağız" dedi.
Kıbrıs da ilçede gençlerin madde bağımlılığını engellemek amacıyla okullarda eğitim faaliyetlerine başlanacağını, bu konuda ailelerden destek istediklerini söyledi.
Kıbrıs, ziyaretin sonunda Pekmez'e Aralık sayısında Akçakocayı tanıtan Yeşilay Dergisinin yanında Diyanet Baskılı Kur'anı Kerim hediye etti. Bahadır Kıbrıs "Akçakoca'mızda gençlerimiz arasında yayılan Sigara, alkol ve bağımlılık yapan maddeler aynı zamanda Spor toto, Loto, İddia gibi alışkanlıklardan gençlerimizin arındırılması için çaba sarf ediyoruz" dedi.
(TT-AY-UU)

05.01.2013 12:22:49 TSI

Editör: Wan Haber