Yalova Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü tarafından 2012-2013 futbol sezonunda getirtilen skorboard ve oyuncu değiştirme tabelaları hafta sonunda kullanılmaya başlandı. Yapılan bu yeniliklerle Yalova'da futbola yeni bir renk gelmiş oldu.
Yalova Amatör Liglerinde geçtiğimiz hafta sonu elektronik skorboard ve skor tabelası uygulanmaya başlandı. Merkezde bulunan Ahmet Sahası ve Amatör Saha 2'ye konulan elektronik skor tabelaları ev sahibi takım ve konuk takımın attığı golleri, maçın oynandığı dakikaları elektronik ortamda gösterirken, karşılaşmayı izleyen taraftarlar yeni uygulamadan oldukça memnun olduklarını ifade etti.
Aynı zamanda saha komiserlerinin oyuncu değişikliği sırasında yüksek sesle bağırması da tarihe karıştı. Elektronik skorboardların da Spor İl Müdürlüğü tarafından maçlarda uygulamaya koyulmasının ardından, müsabakaya dahil olan ve oyundan çıkan oyuncu sırt numarasını kolaylıkla skorboardda görmüş olacak. Elektronik skor tabelalarının ve skorboardların uygulamaya konulmasıyla birlikte artık amatör lig maçları daha kolay izlenebilir hale geldi.
(EB-SÇ-MŞ)

26.01.2013 18:23:23 TSI

Editör: Wan Haber