Yeşiltepe Eğitim Derneği (YEŞİL-DER) Başkanı Mümtaz Toy ve derneğin yönetim kurulu üyeleri; Bekir Doğan, Azmi Özpolat, Metin Yahşi, Vehbi Temizer, Tuba Andaç Ersoy, Milli Egemenlik Ortaokulu Müdürü Zeki Altunkaya ve Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Muhtarı Ahmet Temelli, Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik'i makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan YEŞİL-DER Başkanı Mümtaz Toy, "Malatyamızın göz bebeği olan üniversitemizin marka üniversiteler arasında hızlıca yer alması çok önemlidir. Gerek eğitim gerekse sağlık alanında gerçekleştirdiği önemli atılımlarla, uluslararasılaşan bir üniversite hüviyetine bürünmesi bizleri onurlandırmaktadır. Bu gelişmelerin yanında üniversitenin şehirle, dolayısıyla halkıyla kaynaşmasının beraberinde huzur ve güven ortamını da tesis ettiğini görmekteyiz. Tüm bu olumlu gelişmelerde rektörümüzün yönetim anlayışının önemli rol oynadığını düşünüyoruz. Yeşiltepe Eğitim Derneği olarak, üniversitemizle eğitim, sağlık ve kültürel alanlarda işbirliği kurup çeşitli faaliyetlerde bulunmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz bu ziyarette, bizlere desteğini esirgemeyen sayın rektörümüze teşekkür ederiz" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Çelik ise, tahsil hayatının bir döneminin Yeşiltepe'de geçtiğini, kendisini aynı zamanda bir Yeşiltepeli olarak gördüğünü söyledi. Çelik, "Üniversitemiz sivil toplum örgütleriyle eğitim, kültür, sağlık ve daha birçok alanda ilişkilerini güçlendirmiş ve daha da güçlendirecektir. Bu bağlamda YEŞİL-DER'in talepleri de değerlendirmeye alınacaktır" diye konuştu.
(NA-SO-Y)

13.12.2012 16:08:26 TSI

Editör: Wan Haber