Yeşil Bursam Derneği Başkanı Muharrem Karabulut, Büyükşehir Belediyesi'nin kent içi toplu taşıma için sürdürdüğü raylı sistem ve tramvay yatırımlarına tam destek verdiklerini söyledi.
Yeşil Bursam Derneği'nin 2. olağan genel kurul toplantısında Muharrem Karabulut, oy birliğiyle tekrar başkanlığa seçildi. Yeşil Bursam Derneği'nin Başkanı Muharrem Karabulut, genel kurulda güven tazeledi. Derneğin Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Gölpark tesislerinde yapılan olağan genel kurulunda, Muharrem Karabulut'un başkanlığında liste oybirliği ile seçildi. Dernek yönetim kurulunda, Muhsin Özlükurt, Neslihan Çelik Alkoçlar, Atilla Ödünç, Orhan Doğan, Özer Yavuz, İsmail Fedai, Fahriye Bozat, Emre Gökçadır, Firdevs Deymen, Talip Aynıgül, Emre Varlık, Nurcan Özdemir, Kazım Sarnık ve Mehmet Ali Işık görev aldı. Disiplin kuruluna, Füsun Yaşar, İsmail Öztat, Ercan Özel, Hüseyin Şahin, Cemal Vardar, Özce Öztürk ve Kemal Baloğlu seçildi. Denetleme kurulu ise Haluk Çaruk, Serkan Taşkıngül, Filiz Oktay, Refik Kayhandemir ve Fatih Çelik'den oluştu.

"TRAMVAY TRAFİĞİ RAHATLATACAK"
Yeşil Bursam Derneği üyeleri, kent içindeki raylı sistem yatırımlarına tam destek kararı alındı. Yeşil Bursam Derneği başkanlığı görevine üçüncü kez yeniden seçilen Muharrem Karabulut, Bursa'nın sorunlarının çözümü için halk ile kamu yönetimi arasında köprü görevi yaptıklarını hatırlattı. Karabulut, kent içi toplu taşıma ve ulaşım sorununun çözümü için büyükşehir belediyesi tarafından sürdürülen raylı sistem ve tramvay projelerine tam destek olduklarını anlattı. Raylı sistem inşaat çalışmaları dolayısıyla Bursa'nın merkez caddelerinde yaşanılan sorunlarım geçici olduğunu hatırlatan Karabulut, tramvayın çalışmaya başlamasıyla kent içi ulaşımda ve trafik akımında önemli rahatlama olacağını ifade etti.

"HESAP SORMAYA DEVAM EDECEĞİZ"
Bursa'nın sıkıntılarıyla dertlerinin çözümü için çalışan ve bu uğurda proje üretip hizmet edenlere teşekkür ettiklerini belirten Karabulut, "Yeşil Bursam Derneği olarak Bursa'ya hizmet edenleri kutluyor ve yaptıkları çalışmalar için kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu kente hizmet edenleri bizler sırtımızda taşımaya, başımızın üzerinde taşımaza razıyız. Fakat, kente hizmet etme bahanesiyle ve kandırmacasıyla, kendi koltuk ve geleceklerini düşünenlere ise her konuda olduğu gibi, Bursa adına hesap sormaya devam edeceğiz" diye konuştu.
(YS)

11.02.2013 12:03:13 TSI

Editör: Wan Haber