Yozgat'ın Yerköy ilçesinde Orta Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından ilan edilen yeni mali destek programlarının tanıtımı ilgili kurum ve özel sektör temsilcilerine anlatıldı.
Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) tarafından mali destek programları kapsamında potansiyel başvuru sahiplerini bilgilendirmek amacıyla düzenlenen bilgilendirme toplantısı Yerköy Öğretmen evi toplantı salonunda gerçekleşti. Yerköylülerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıya Yerköy İlçe Kaymakamı Bayram Gale, Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, İlçe Özel İdare Müdürü Veysel Koçak'ın yanı sıra ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları ve çok sayıda KOBİ temsilcisi katıldı.
Yerköy İlçe Kaymakamı Bayram Gale, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı desteklerinin bölge ve il için faydalı birer kaynak olduğuna ve Ajansın kurulduğu günden bugüne kadar faaliyetlerine başarılı bir şekilde devam ettiğini vurguladı.
Ajans Uzmanları Ahmet Sağıt ve Erdinç Çanakcı ise konuşmasında Ajans desteklerinin birer can suyu olarak değerlendirilmesi gerektiğini ve büyük yatırımlara kapı açabileceğini belirttiler.
Toplantı katılımcılardan gelen soruların cevaplanmasının ardından sona erdi.
(ÖE-ZB-Y)

07.01.2013 17:41:18 TSI

Editör: Wan Haber