Yozgat'ın Yerköy ilçesinde Namık Kemal İlköğretim okulu, okulun ve öğrencilerin güvenliğini daha iyi sağlamak için özel güvenlik aldı.
Yerköy Namık Kemal İlköğretim Okulu, okul aile birliği öğrencilerin okulda daha güvenli hareket etmelerini sağlamak için bir özel güvenlik şirketinden hizmet satın almaya başladı. Namık Kemal İlköğretim Okulu, Okul Aile Birliği Başkanı Garip Yılmaz," Namık Kemal İlköğretim ve Ortaokulumuz, ilçemizin merkezinde yer alması ve gün içinde birçok kişinin uğradığı, gelip geçtiği bir bölge olması sebebiyle çocuklarımızın can güvenliğini birinci öncelik olarak görüyoruz. Bu nedenle böyle bir uygulama başlattık. Okulumuzda, bin 400 öğrencimiz eğitim ve öğretim görmektedir. Bizler okul aile birliği olarak Yerköy ilçemizde böyle bir uygulamanın startını vermiş olduk" dedi.
Okulu Müdürü Bekir Mahir'de, huzur, disiplinin olmadığı yerde çalışma ve başarıdan söz etmenin zor olduğunu belirterek, " İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinden gerekli izin ve onaylar alındıktan sonra hizmet sözleşmesi yaparak özel güvenlik görevlimiz görev başlamıştır. Hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.
(ÖE-AÖ-Y)

03.01.2013 17:20:40 TSI

Editör: Wan Haber