Yozgat'ın Yerköy İlçe Kaymakamı, Yerköy Molla Hüsrev Camii Yaptırma Yaşatma Derneği başkan ve üyelerine teşekkür plaketi verdi.
Yerköy Molla Hüsrev Camii Yaptırma Yaşatma Derneği başkan İsmet Üstünkardeşler ve dernek üyelerini makamında kabul eden Yerköy Kaymakamı Gale, ilçe merkezinde yapımı tamamlanan Molla Hüsrev Camiinin, gerek dış görünümü, gerekse iç mimarisi ile Yerköy halkına yakışır bir cami olduğunu belirterek, "İlçemize kazandırılan bu caminin yapımında emeği geçen Molla Hüsrev Camii Yaptırma Yaşatma Derneği üyelerine ve ustalarına teşekkürü bir borç biliriz. Caminin yapında emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Derneklerimiz, arasında en aktif olanlardan biride Molla Hüsrev Camii Yaptırma Yaşatma Derneğidir. Umarım bu tür çalışmalar diğer derneklerimizde örnek olur" dedi.
Molla Hüsrev Camii Yaptırma Yaşatma Derneği başkan İsmet Üstünkardeşler'de, "İlçemizin en büyük ihtiyaçlarından birde geniş ve ferah bir cami idi, ben ve ekibimin azimli ve kararlı çalışmaları sonucu ilk önce Allah'ın izni sonrada Yerköylü hayırsever hemşerilerimizin destekleri camimizi tamamlamış bulunuyoruz. İnanıyoruz ki Yerköy'de hayırsever çok, bizleri destekleyen ve emeğini esirgemeyen tüm ilçe halkımıza teşekkürü bir borç biliriz " diye konuştu.
Kaymakam Gale daha sonra dernek başkan ve üyelerine teşekkür plaketi verdi.
(ÖE-AÖ-Y)

16.01.2013 15:03:08 TSI

Editör: Wan Haber