Yerköy İdmanyurduspor Kulüp Başkanı ve Yozgat Genç Sanayiciler ve İşadamları Dernek (YOGİSAD) Başkanı Ayhan Çelik, Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı'yı makamında ziyaret ederek, amatör kulüplere verdiği destekten dolayı teşekkür etti.
Yerköy İdmanyurduspor Kulüp Başkanı ve YOGİSAD Başkanı Ayhan Çelik, Yerköy İdman Yurduspor Klüp Yönetim Kurulu üyeleri ve teknik ekip ile birlikte Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı'yı makamında ziyaret ederek, amatör kulüplere verdiği destekten dolayı Vali Yazıcı'ya teşekkür plaketi verdi. Ziyarette, amatör küplerin zor durumda olduğunu dile getiren Çelik, "Gençlerimizin kahve köşelerinden kurtulup spora yönlenmesi için amatör kulüpleri önemi çok büyük. Bu sebeple valiliğin verdiği desteğin yanında belediyelerinde kulüplere destek olmasını istiyoruz" dedi.
Çelik, amatör kulüp maçlarında sahalarda bir ambulansın bulunmadığını, sporcuların sakatlandırması durumunda büyük sıkıntıların yaşandığını ifade ederek, Vali Yazıcı'dan amatör kulüp maçlarına ambulans görevlendirilmesi için yardım istedi.
Ziyaretlerinden dolayı Çelik ve Yerköy İdmanyurduspor yöneticilerine teşekkür eden Vali Yazıcı, " Valilik olarak biz her zaman spora destek olmaya çalışıyoruz. Bu konuda Yozgat'ta spor vadisi projemiz var. İnşallah bu projeyi hayata geçirdiğimizde gençlerimiz burada spor yapma imkanı bulacak. Yerköy ilçemizde de sporun gelişmesi için desteğe büyük ihtiyacı var. Bizlerin Yerköy'de spora destek çıkmamız lazım. Yerköy İdmanyurduspor Kulüp Başkanı ve yöneticilerine spora verdiğe destek ve Yerköy'de sporun gelişmesi için yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum " diye konuştu.
(ÖE-Y)

18.02.2013 18:17:48 TSI

Editör: Wan Haber