Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, Yerköy Namık Kemal İlköğretim okulu öğretmenleri ile arabaşı yemeğinde bir araya gelerek, belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Yerköy Belediye Düğün Salonunda düzenlenen arabaşı yemeğine Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu'nun yanı sıra Başkan Yardımcısı Ali Haleplioğlu, belediye meclis üyeleri ve Namık Kemal İlköğretim okulu öğretmenleri katıldı. Yemek sonrası bir konuşma yapan Başkan Ağaoğlu, arabaşı yemeğinin Yozgat'ın yöresel damak tadı arasında önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, "Bugün Namık Kemal İlköğretim okulu öğretmenlerimiz ile bir arada olmaktan mutluluk duymaktayım. Aslında yapmış olduğumuz arabaşı yemeğini bahane ederek öğretmen kardeşlerimizle birlikte olmak ve onların sıkıntı ve sorunlarını dinlemek istedik" dedi.
İlçemizde, altyapı çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Ağaoğlu," Bu çalışmaları sizlere birazda olsa anlatmak isterim. İlçemizde halen devam etmekte olan yeraltı çalışmasının yüzde 90'ı bitmiş durumdadır. Yeraltı çalışmaların bitmesi ile birlikte yer üstü yani kaldırım ve yollarımız için gerekli çalışmalar başlatılacaktır. Çalışmaların bitmesiyle ile ilçemiz hak ettiği yeri alacaktır" diye konuştu.
Altyapı çalışmalarında belediye olarak kolay yolu değil, zor yolu tercih ettiklerini vurgulayan Ağaoğlu,"Bu yüzdendir ki ilçemiz yazın tozdan, kışın ise çamurdan kurtulacaktır. İnanıyorum ki iş bitiminde, Yerköy, modern görünümü ile herkesi kendini hayran bırakacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle bu akşamda arabaşı yemeği davetimizi katılan tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" dedi.
Ağaoğlu, diğer kurum ve okulları da belli aralıklarla arabaşı yemeğine davet edeceklerini sözlerine ekledi.
(ÖE-ZB-Y)

26.01.2013 12:07:26 TSI

Editör: Wan Haber