Basın İlan Kurumu Kontrol Hizmetleri Müdürü İbrahim Delibaş, Şube Müdürü Mustafa Yüksel ile birleşme kararı alan gazete sahip ve temsilcileri Başkan Ürgüp'ü makamında ziyaret etti.
Basın İlan Kurumu (BİK) Kontrol Şube Müdürü İbrahim Delikbaş, ziyarette yaptığı konuşmada " Biz istiyoruz ki sahada görev yapan, muhabir çalıştıran, kendi haberini kendi yapan, ajans haberlerinin az kullanıldığı bir Sivas basını olsun. 15 gazete kadro sıkıntısı çekiyordu, ekonomik sıkıntıları vardı. Böyle olunca biz güç birliği yaparak meseleyi nasıl hallederiz diye daha önce çeşitli değerlendirmeler yapmıştık. Biz rehberlik ediyoruz yoksa bu konuda asla zorlamamız olmaz. Sahada çalışan, aldığı resmi ilan gelirleriyle kendini döndürebilen, başka bir desteğe ihtiyaç duymadan bu işleri yapabilen bir basın hayal ediyoruz. İnşallah başarılı olacağız. Bu anlamda Sivas için bir milat oldu" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ise " Bütün hayır işlerde birlik mutlaka iyidir. Oluşturduğunuz birlik inşallah hayırlara vesile olur. Arkadaşlarımız mesleklerini daha iyi icra ederler, tabi bu işin bir gideri var maliyetlerinin karşılayıp parada kazanırlar inşallah. Herkes açısından olumlu olmuştur diye temenni ediyorum. Ben faaliyetlerinizi dışarıdan izledim, saygıya değer buldum, takdir ediyorum, teşekkür ediyorum" dedi.
(UY-AÖ-Y)

19.02.2013 13:46:10 TSI

Editör: Wan Haber