Sultanbeylispor maçı sonrasında açıklamalarda bulunan Van Büyükşehir Belediyespor Kulüp BaşkanıServet Yenitürk, güzel bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Play - Off'u garantilediklerini söyleyen Yenitürk; "Bugün güzel bir futbolla hem güzel bir galibiyet aldık hemde Play Offu garantiledik. Kazanma adına Mükkemel bir mücadele veren ve kazanan Teknik kadro ve futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Bu galibiyeti de tüm Van halkına hediye ediyoruz diyen Yenitürk, gönül isterdiki gruptan lider çıkalım. Ama şansızlıklar bir türlü peşimizi bırakmadı. Buna rağmen son 5 haftada alınan sonuçlarla Play Off garantiledik. Ben takıma sonuna kadar inanıyorum güveniyorum. "dedi.

"İnşallah Play Off maçları sonunda da kentimize 2. Ligi getireceğiz" diyen Yenitürk; "Bugün istanbul deplasmanında bizi yanlız bırakmayan taraftarlarımız sayesinde kendi evimizde gibiydik. Gerçekten mükkemel bir destek verdiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki hafta kendi sahamızda oynayacağımız Elaziz Belediyespor maçınada tüm Van halkını davet ediyoruz. Inşallah birlikte Play Off turunu atıp artık Play Off maçlarına adapte olacağız ve bunuda birlikte başaracağız." ifadelerini kullandı.

Editör: Wan Haber