Karşıyaka maçında tribünlerdeki taraftarların büyük sevgi gösterisinde bulunduğu B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, “Alınan galibiyetin bizim için büyük önemi vardır. Şimdi TFF 2. Lig’e çıkmak için sadece bir maç kaldı. Esenler Erokspor’u yenmemiz için taraftar desteği şart” dedi. 

B.Vanspor ile Karşıyaka arasında oynanan karşılaşmada, maç öncesi tribünlerde bulunan taraftarların sevgi gösterisinde bulunduğu ve takımın başarısında özellikle maddi anlamda önemli rolü bulunan B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, Esenler Erokspor maçının tarafsız bir sahada oynanacağını ve bu maçı alan tarafın adını 2. Lig’e yazdıracağını ifade etti.

Yenitürk, “Karşıyaka maçında önce taraftarlarımıza çok ama çok teşekkür ediyorum. Maçtan saatler önce tribünlerdeki yerlerini aldılar. Tribünlerde yer kalmadığı için birçok taraftar geri dönmek zorunda kaldı. Yine bazı taraftarlar ise stadı gören binaların çatı katları veya balkonlarda maçı takip etti. B.Vanspor bu maçı kazandığı için çok mutluyuz. Ben bütün futbolcularımızı yürekten kutluyorum. Yine teknik heyete, önceki teknik patronumuz ve şimdi benim yanımda bulunan Feyyaz Uçar hocamıza şükranlarımı sunuyorum. Protokol tribünlerini dolduran Başta Valimiz ve Emniyet Müdürümüz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

Esenler Erokspor maçının 23-24 Mayıs tarihlerinden birinde oynanacağını söyleyen Başkan Yenitürk, “Bu maçta kesinlikle takımımızın yanında bulunmalıyız. İmkanı olan mutlaka tarafsız sahaya gidip bu maçta B.Vanspor’u desteklemelidir. Yine bu maç hangi şehirde oynanırsa birçok Vanlı zaten orada ikamet ediyordur. Çünkü Vanlıların bulunmadığı şehir yok. Gidip takıma destek versinler. Bizler de bu son maçta takımımızı yalnız bırakmayacağız. Başarıda emeği olanlara teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.(Van Bölge Gazetesi )

 

Editör: Wan Haber