Mersin'in merkez ilçe Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, sınırları içinde bulunan mahallelerin büyük bölümünde çalışmaları tamamladıklarını, ekiplerin Çiftlikköy Mahallesi'nde asfalt ve asfalt yama çalışmalarına devam ettiklerini bildirdi.
Yenişehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çiftlikköy Mahallesi'nin sokaklarını asfaltlıyor. Yağmur mevsimine girilmesiyle birlikte çalışmalarını hızlandıran ekipler, cadde ve sokaklarda bulunan ızgaraların temizliğini yapıyor. Belediye, TEDAŞ ve MESKİ gibi kurumlar ile doğalgaz ve internet firmalarının altyapı çalışmalarını tamamladığı mahallelerde kaldırım ve asfaltlama çalışmalarına da hız verdi.
Çalışmalarla ilgili bilgi veren Yenişehir Belediye Başkanı Genç, bölgede bulunan mahallelerin büyük bir kısmında çalışmaları tamamladıklarını belirtti. Şu an ekiplerin Çiftlikköy Mahallesi'nin muhtelif sokaklarında kaldırım, asfalt ve asfalt yama çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Genç, "Sadece son iki günde kullandığımız asfalt miktarı bin tonu geçti. Yağmurlu günler gelmeden yapabildiğimiz kadar çok sokağı asfaltlamak istiyoruz. Yapmış olduğumuz kaldırımların sokak başlarına tekerlekli sandalyeye uygun rampalar konulmaktadır. Amacımız, bu çalışmalar neticesinde Yenişehirlilerin fiziksel ve sosyal yaşamlarını kolaylaştırmaktır. Bu doğrultuda bundan sonraki çalışmalarımız diğer mahallelerimizde de devam edecek" dedi.
(KYM-Y)

30.11.2012 13:37:07 TSI

Editör: Wan Haber