Yenipazar İlçe Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde düzenlenen "Camilerde Kur'an Öğretimi" kursunu tamamlayanlar belgelerini aldı.
Yenipazar İlçe Müftülüğüne bağlı camilerde 2012-2013 yılı içerisinde düzenlenen "Camilerde Kur'an Öğretimi Kursu" kapsamında Kur'an derslerine ilgi her geçen gün artıyor. Yenipazar TARİŞ Camisinde düzenlenen Kur'an öğretimi programında Kur'an öğrenenlere belgeleri verildi. TARİŞ Camisinde Akşam Namazlı sonrası düzenlenen programa İlçe Müftüsü Şevket Bulut, din görevliler ve kurslara katılan vatandaşlar katıldı.
Yoğun bir katılımın olduğu programda konuşma yapan İlçe Müftüsü Şevket Bulut, Kur'an öğrenen cemaati tebrik etti ve Kur'an okumanın faziletinden bahsetti. Bulut, ayrıca cemaate Kur'an öğreten camii görevlileri İmam Hatip Zinnur Korkmaz ve Müezzin Kayyım Murat Polat'ı da tebrik etti.
Kur'an öğrenen cemaat de, Kur'an öğrenmekten çok mutlu olduklarını ve bundan sonra da Kur'an-ı daha iyi okumak için devam edeceklerini ve bu imkanı sağladığından dolayı Yenipazar İlçe Müftülüğü ve din görevlilerine teşekkür etti. Program okunan Kur'an-ı Kerimler ve yapılan dua ile sona erdi.
(MB-İK)

18.01.2013 13:01:32 TSI

Editör: Wan Haber