2012 yılında 150 bin ton asfalt döken Yenimahalle Belediyesi, 2013 yılında hedef yükseltti. Yeni yılda Şentepe'nin eksiklerini tamamlamayı hedefleyen belediye, toplamda 170 bin ton asfaltlama çalışması yapacak.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Fen İşleri Müdürlüğü'nde gerçekleştirdiği toplantıda 2012 çalışmalarını değerlendirdi ve 2013 yılında yapılacak çalışmaları masaya yatırdı. 2013 yılının başından bu yana Yenimahalle genelindeki eksiklikleri belirleyen Fen İşleri ekipleri, yeni yıldaki asfaltlama çalışmasını 170 bin ton olarak belirledi.
Asfaltlamanın yanı sıra bordür ve tretuvar çalışması da yapacak olan Yenimahalle Belediyesi, kullanılacak malzemelerin üretilmesi için düğmeye bastı. Macunköy'deki Beton Santrali'nde yollarda ve parklarda kullandığı taşları üreten belediye, 2013 yılında gerçekleştireceği çalışmalar için ciddi oranda tasarruf sağlayacak.
2013 yılında gerçekleştirilecek çalışmalar için tüm müdürlüklerin çalışma takvimlerinin belirlendiğini söyleyen Yaşar, seri ve etkin bir çalışma sağlanacağını belirtti. 2012 yılının hizmet noktasında çok verimli geçtiğini vurgulayan Yaşar, "Yenimahalle Belediyesi olarak ilçemizde yatırım yaparken planlı hareket ediyoruz. Reklama yönelik, günü kurtaracak işler yerine bölgemizin ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermeye yönelik çalışmalar yapıyoruz" dedi.
(BK-ÖK-Y)

31.01.2013 12:10:45 TSI

Editör: Wan Haber