Yenimahalle Belediyesi'nin Nazım Hikmet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen halk müziği gecesine, ASELSAN çalışanları da katıldı. Konseri büyük bir keyifle takip eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar konuşmasında ASELSAN'ın kurucularından Mehmet Hacim Kamoy'u andı.
Kısa sürede Ankara'da sanatın merkezi olan Nazım Hikmet Kongre ve Kültür Merkezi'nin kapıları müzik severler için açıldı. Orkestra şefleri Gürkan Sürmen ve Kenan Şele'nin yönetimindeki ASELSAN Türk Halk Müziği Korosu'nun sahne aldığı geceye çok sayıda davetli katıldı. Birbirinden güzel 20 ayrı eser seslendiren koro gece sonunda davetlilerden tam not aldı.
Konseri büyük bir keyifle takip eden Yaşar, ASELSAN yönetimi ile bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek "Dünyadaki sayılı sanayi kuruluşlarından biri olan ASELSAN çalışanlarına ev sahipliği yapmaktan mutluluk duydum. Bunun yanı sıra ASELSAN'a uzun yıllar hizmet etmiş kurucularından Mehmet Hacim Kamoy'un adını Mehmet Akif Mahallesi'nde 21 bin metre kare alan üzerine yaptığımız parkla ölümsüzleştirmekten de gurur duyuyorum" dedi.
(BC-ÖK-Y)

27.01.2013 11:30:18 TSI

Editör: Wan Haber