Ampute Süper Lig'in lideri Yenimahalle Belediyesi Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, Gaziantep deplasmanında üç puanı tek golle aldı.
Yenimahalle Belediyesi en yakın rakibi Karagücü'nün yenildiği haftada Gaziantep Şahinbey Belediyesi'ni 10 yenerek takipçisiyle puan farkını 6'ya çıkardı. Şahinbey Belediye Stadı'nda gerçekleşen karşılaşma kora kor bir mücadeleye sahne oldu. Karşılaşmanın 3. dakikasında tecrübeli futbolcusu Adem Püskül'ün golüyle öne geçen Yenimahalle Belediyesi, oyunun kontrolünü maçın tamamında ele geçirdi. Rakip kaleyi ablukaya alan Yenimahalle Belediyesi, golcülerin eline geçen fırsatları değerlendirememesinden dolayı farkı açamadı. Lider Yenimahalle Belediyesi, bu skorla 15 puan ve artı 16 averajla zirvedeki yerini sağlamlaştırdı.
Yenimahalle Belediyesi'nin bir alt ligde mücadele eden takımı Genç Aybesk ise sahasında ağırladığı Konya Telekom Ampute Futbol Takımı'nı 10 0 yendi. Süper Lig takımına futbolcu yetiştirmek ve mevcut futbolcuları hazır tutmak amacıyla kurulan Yenimahalle Belediyesi Genç Engelliler Spor Kulübü, oynadığı futbol ve attığı gollerle 1. Lig'de iddialı olduğunu gösterdi.
(BK-ÖK-Y)

17.12.2012 13:43:17 TSI

Editör: Wan Haber