Olimpiyat şampiyonu Amerika Birleşik Devletleri'ni devirerek Dünya Şampiyonu olan Türkiye Görme Engelliler Bayan GOALBALL Milli Takımı'nın gol kraliçesi Sevda Altınoluk Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı ziyaret etti.
Türkiye Görme Engelliler Federasyonu tarafından Fillandiya'da düzenlen Uluslararası Goalball Pajulahti Turnuvası'nda şampiyon olan Türkiye Görme Engelliler Bayan GOALBALL Milli Takımı'nın iki oyuncusu Yenimahalle Belediyesi sporcularından çıktı. 2008 yılında olimpiyat şampiyonu olan Amerika Birleşik Devletleri'ni yenerek Turnuva şampiyonu olan milli takım oyuncuları ve aynı zamanda Yenimahalle Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü oyuncusu olan Neşe Mercan ve Sevda Altınoluk Yenimahalle'ye kupayla döndüler.
Turnuvanın gol kraliçesi olan Altınoluk, aldığı kupayı Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'a getirerek sevincini paylaştı. Yenimahalle Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Birgül Bek ve Yenimahalle Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Erol Sayıdan'la birlikte Yaşar'ı makamında ziyaret eden Altınoluk Yaşar'a engellilere verdiği destekten dolayı teşekkür etti.
Altınoluk'u tebrik ederek başarılarını devamını dileyen Yaşar," Biz engelli vatandaşlarımıza hak ettikleri hizmeti vermek için çalışan bir belediyeyiz. Bizden destek isteyen tüm engelli vatandaşlarımıza imkanlarımız ölçüsünde sahip çıkma kararlılığındayız. Desteklerimiz devam edecektir" dedi.
(BK-ÖK-Y)

28.01.2013 10:48:18 TSI

Editör: Wan Haber