Yeniçubuk Belediye Başkanlığı tarafından Kızışlar dağı Eski Topraksu mevkiinde başlatılan "KALE" isimli dev projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
Yeniçubuk belediyesi tarafından havaların ısınmasıyla birlikte hız verilen çalışmalar proje kapsamında ilerliyor. Topraksu mevkiinde tam 11 dekar alan üzerine kurulacağı belirtilen ve içerisinde, düğün salonu, kafeterya, yürüyüş bandı, havuz, kamelyalar ve sur duvarlarıyla dekore edilecek olan alanda yapılan projenin kasaba halkını heyecanlandırdığı öğrenildi. Yaklaşık olarak 1 trilyonluk bütçe ayrılan ve belediyenin kendi imkanlarıyla yapılan tesislerde dinlenme ve eğlence ön planda tutuluyor.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mustafa Demir; "Görenleri kıskandıracak bir çalışma yapıyoruz. Birçok projemizde olduğu gibi buda bir ilk. Seçimle gelen bir insan olarak bana verilen oyların hakkını Allah'ın izniyle vermeye çalışıyorum. Her şeyi halkımız için yapıyoruz çünkü bizde halkın içinden insanlarız. Onların dertlerini, sevinçlerini ve en önemlisi isteklerini en iyi bilen insanlarız. Bu projeyle halkımızın eğlenme ve dinlenme ihtiyacını düşünerek hem piknik alanı, hem düğün salonu, hem de kafeteryasıyla kasabamıza büyük bir sosyal tesis armağan etmek için çıktık yola. Bu 11 bin metre kare alan üzerine kurduğumuz tesisimizi bu yıl içerisinde bitirerek halkımızın hizmetine sunacağız. Halkımız bizim için en büyük değerdir ve onlar her şeyin en iyisine layıktır" diye konuştu.
(EA-UY-ZB-Y)

09.02.2013 14:35:36 TSI

Editör: Wan Haber