Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sömestr Fest'13 organizasyonunun beşinci durağı yarın Kocaeli olacak. Perşembe Pazarı Alanı'nda Gripin konseri ile renklenecek etkinlikte lise öğrencilerine üniversite için ön tercih danışmanlık hizmeti de verilecek.
Kocaeli Perşembe Pazarı'nda Salı günü saat 13.00'te başlayacak etkinlikte Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nin akademisyenleri, üniversite ön tercih danışmanlığı ve meslek bilgilendirmesi yapacak. Üniversiteyi tanıtıcı kitapçık ve broşürlerin de dağıtılacağı programda öğrenciler, şut becerisi, air hokey, langırt, play station gibi aktivitelerin yanı sıra ödüllü karaoke, dans ve standup gösterileriyle doyasıya eğlenecek. Best FM'in başarılı programcısı Cem Arslan'nın esprili sunumuyla renklenecek organizasyonun finalinde ise saat 15.00'de öğrencilerden oluşan müzik kulübü gurubu ve hemen ardından da 16.30'da ise Gripin Grubunun konseri gerçekleşecek.
Etkinlik kapsamında katılımcılara ücretsiz ikramlar da olacak. Yeni Yüzyıl Üniversitesi yetkilileri, Kocaelilileri Salı günü saat 13.00'ten itibaren Perşembe Pazarı Alanı'na davet ettiklerini, festivalin Gripin konseri ile daha da renkleneceğini bildirdiler.
(MA-MA)

04.02.2013 10:25:34 TSI

Editör: Wan Haber