Nevşehir'de, kirayı ödeyemedikleri evden çıkarılan çift, yeni taşındıkları evin ilk gününde karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.
İsa Bulduk ve ikiz çocuklarına hamile olduğu öğrenilen Sadiye Bulduk ile 1 yaşındaki çocukları Sami, taşındıkları yeni evdeki ilk günlerinde, kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Nevşehir'in Acıgöl ilçesi Yukarı Mahalle'de meydana gelen olayda, patates tarlasında gündelik işçi olarak çalışan 29 yaşındaki İsa Bulduk'un oturdukları evin kirasını ödeyemediği için ev sahibi tarafından evden çıkarıldığı öğrenildi. İsa Bulduk'un aynı mahallede başka bir ev kiraladığı ve dün gece ikiz çocuklarına hamile olan 33 yaşındaki eşi Şadiye ve 1 yaşındaki oğlu Sami ile birlikte yeni eve taşındığı bildirildi.
Isınmak için kömür sobasını yakarak uykuya dalan kardeşini ve eşini sabah uyandırmaya gelen Hasan Bulduk'un, kapıyı çalmasına rağmen kimsenin ses vermemesi üzerine pencereyi kırarak içeri girdiği öğrenildi. Hasan Bulduk'un, kardeşi İsa, yengesi Şadiye ve yeğeni Sami'yi cansız bir şekilde bulduğu ve 112 ekiplerine haber verdiği bildirildi.
Kiraladıkları evdeki ilk günlerinde zehirlenerek hayatını kaybeden Bulduk çiftinin cenazeleri, Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı incelemeler sonrasında evden çıkarıldı.
İsa Bulduk'un cenazesinin yapılan otopsi sonrasında Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar kasabasında, Şadiye Bulduk ve 1 yaşındaki oğlu İsa'nın ise Adıyaman'ın Kahta ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.
(AÖ-ÖK-Y)

28.01.2013 13:22:23 TSI

Editör: Wan Haber