Van Büyükşehir Belediyespor yeni sezona bir çok soru işaretiyle başlayacak. Bunların en önemlisi ise teknik direktör sorunuydu. Teknik direktörlük için kiminle görüşülüyor, kariyeri var mı? Başarısı var mı? somut icraatları var mı? Vanspor'a layık mı? derken geçen gün kulüp başkanımız Sn. Mahmut Pala ve yönetimi son dakika golü atarak hocayı belirledi. Ve Şanlı kulubün başına geçecek isim Burhan Yıldırım oldu. İsmin belirlenmesiyle sosyal medya başta olmak üzere bir çok yerde tepkiler büyüdü. Çünkü Van halkı artık büyükşehirin tek takımı olan Vanspor'u bi yerlerde görmek istiyor.

Burhan Yıldırım'ı iyi analiz etmek lazım, kimdir, nedir, kariyeri var mı diye bir araştırma yapayım dedim çünkü ismini ilk kez duyuyorduk. Araştırma yapmamız hocanın kariyeri kadar kısa sürdü. 50 yaşında olan hoca şimdiye kadar sadece 2 takımı yönetmiş ve son yönettiği takımda 2 ay bile tamamlamadan nazikçe kovulmuştu. Hoca mı tartışılır ama Vanspor'u yönetebilecek bir gücü var mı bundanda emin değilim.

Ben buradan Belediye Başkanımız Sayın Bekir Kaya'ya sesleniyorum. Ya ciddiyetinizi koruyun yada takımı derhal belediyenin elinden çıkarın çünkü her geçen gün takım eriyor, bitiyor kümeye doğru ilerliyor. Şanlı Van'ımızın tek takımı olan Vanspor'a bunu yapmaya kimsenin hakkı yok. Belediye takıma çok emek ve para harcadı ama yanlış yönetici ve teknik heyetten dolayı bu emek ve para boşuna gitti bundanda anlamak gerekirki spor Van Büyükşehir Belediyesi'nin işi değil! .

Ön yargılı olmak güzel bişi değil. Ön yargılı olunmaz normalde ama bu takım, bu yönetim bizi önyargılı olmaya sürüklüyor. Bu sene tarihte Vanspor'un en üzücü sezonu olacak. Bu kadroyla profesyönel ligi bırakın amatörde bile mücadele etmemiz imkansız.

Yeri gelir eleştiririz yeri gelir takımımız uğruna kilometrelerce mesafe katederiz kulübümüzün gelişmesi, daha iyi bir yere gelebilmesi için birilerinin çıkıp kulübü eleştirmesi lazımdı. Ben'de bir Vanspor taraftarı olarak üzerime düşen görevimi yaptım, yapıyorum. Bir olalım birlik olalım tek takımımız olan Vanspor'a destek çıkalım.