Kabinede yapılan değişikliğin ardından Sağlık Bakanı olan Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Edirne Başkanlığında partililere bir konuşma yaptı. Müzezzinoğlu, burada yaptığı kısa konuşmanın ardından davul zurnayla Ankara'ya uğurlandı.
Bakan olduktan sonra partililerle buluşmak üzere AK Parti İl teşkilatına geçen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, burada yaptığı konuşmada, "Mutluluğumuz bu milletin mutluluğunun üzerinde değil, bu milletin mutluluğunun altında olsun. Milletimizi mutlu ettikçe biz mutlu olalım. Biz bu milletin sıkıntılarını dertlerini paylaşarak azaltalım ki, büyüterek çoğaltacağımız mutluluklar olsun. İnşallah biz bunu başarabiliriz. Tabi sevinç mi hüzün mü, mutluluk mu; hepsi bir arada. Eşim de ben de 36 yılı bitiriyoruz. Ne çok zor günlerde olağanüstü üzülmüşüzdür, ne de çok mutlu günlerde de olağanüstü sevinmişizdir. Ayaklarımızı yerden kesmeden, dengemizi bozmadan, şımarmadan yapmamız gerekenleri yapmaya çalıştık" dedi.
Bakan Müzezzinoğlu, daha sonra davul zurnalarla Ankara'ya uğurlandı. Müezzinoğlu davulcuya 100 TL bahşiş verirken, İl Başkanı Müjdat Kahve ise davulcuların üzerine para serpti.
(İA-YHY-Y)

24.01.2013 21:22:52 TSI

Editör: Wan Haber