Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hasan Alişan bugün yeni görevine başlayan Sakarya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mehmet Erdemir'e makamında ziyaret etti.
Başkan Alişan, İl Müdürü Mehmet Erdemir'e yeni görevinde başarılar dileyerek bu görevin kendisi ve Sakarya için hayırlara vesile olması temennilerinde bulundu. Başkan Alişan SESOB Eğitim Merkezinin şuanda yürütmekte olduğu İşletmelerde Hijyen projesi hakkında Erdemir'i bilgilendirdi.
5 Şubat 2013 tarihinde okul kantinlerine dair "Özel Hijyen Kuralları" yönetmeliğinin yayımlanmasının ardından bu işin insan sağlığı açısından ne kadar önemli olduğunun tekrar vurgusunu yapan Alişan, "İşletmelerde Hijyen Eğitimi projemiz hızla devam etmekte. SESOB Eğitim Birimi olarak bu konu ile ilgili üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Hedefimiz şehrimizi Türkiye'ye örnek bir il konumuna getirebilmek. İşletmelerde Hijyen ve bunun gibi bir çok hedeflediğimiz eğitim projeleri ile esnaf ve sanatkarımızın kaliteli ve sağlıklı hizmet verebilmesini sağlamak, mevcut müşteri memnuniyetini de en üst düzeylere çıkarmaktır. Sizlerin desteği de kuşkusuz biz ve şehrimiz için çok önemlidir" dedi.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Sakarya İl Müdürü Mehmet Erdemir, Başkan Alişan'ın ziyaretinden çok memnuniyet duyduğunu, görevinin ilk gününde böyle güzel projeleri duymaktan dolayı büyük heyecan yaşadığını ifade etti.
Erdemir bu tür projelerin insan sağlığı ve kaliteli hizmet açısından büyük önem taşıdığını, kendilerine düşen görevi büyük bir memnuniyetle yerine getirmeye çalışacaklarını belirtti.
(SC-İÇ)

08.02.2013 13:32:22 TSI

Editör: Wan Haber