Kırşehir Belediyesi tarafından '14 Mahalleye 16 Park Projesi' kapsamında Çukurçayır Mahallesi'nde yaptırılan Hılla Nilüferli Park ve Kütük Ev hizmet etmeye devam ediyor.
Eylül ayında açılışı yapılan Hılla Nilüferli Parkı ve Kütük Ev, hem Kırşehirliler tarafından hem de Kırşehir dışından gelenler tarafından beğeni topluyor.
Kırşehir'in sosyal alanda eksiklerinin en aza indirilmesi, Kırşehir'in daha güzel bir şehir olması için açılan ve yeniden restore edilen Hılla Nilüferli Park ve Kütük Ev tüm yaş grubuna hitap eden imkânlarıyla hizmet veriyor. Kırşehir Belediyesi'nin Hılla Nilüferli Parkta yapmış olduğu düzenlemelerle hem göl hem de çevresinde bulunan yeşil alanlar güzel bir görünüme kavuşurken Kütük Evde, hijyenik ve damak tadına uygun yemekler ekonomik fiyatlarla birleştirilerek Kırşehir'de alan restoran haline getirildi.
Kırşehir'i her yönden değişen, gelişen, güzelleşen bir şehir haline getirmeye çalıştıklarını belirten Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, " Kırşehir'i hem sosyal yönden hem de ekonomik yönden geliştirecek projelerle yolumuza devam ediyoruz. Kırşehir'in sosyal yönden eksikleri var dedik. Hılla Nilüferli Park ve Kütük Ev Kırşehirli vatandaşlarımızın aileleri ile nezih vakit geçirebileceği bir ortam olarak tekrardan hayata geçirdik. Kırşehir için çalışmaya hizmet etmeye devam ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz her projede Kırşehir için en iyisi, en güzelini düşünüyoruz. Hizmet aşkımızla projelerimize devam edeceğiz" dedi.
(EÖ-ZB-Y)

26.01.2013 11:38:21 TSI

Editör: Wan Haber