Ünlülerin ünlü diyetisyeni Yelda Kahvecioğlu'nun otopsi raporu nihayet açıklandı. Geçtiğimiz mart evinde ölü bulunan diyetisyen  Yelda Kahvecioğlu neden öldü? İşte şoke eden otopsi raporunun detayları... Adli Tıp Kurumu'nun raporuna göre ‘kalp ritm bozukluğu' nedeniyle öldüğü belirtiliyor.

Olay Yeri İnceleme ekipleri, ceset üzerinde ve dairede incelemelerde bulundu. Yapılan incelemenin ardından, Kahvecioğlu'nun cesedi, ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldmıştı. Kahvecioğlu'nun cenazesi, ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırılmıştı. Yelda Kahvecioğlu'nun kesin ölüm raporu açıklandı. Adli Tıp Kurumu'nun raporuna göre ‘kalp ritm bozukluğu' nedeniyle ölen genç diyetisyenin DNA ve kan örneklerinde ise herhangi bir uyuşturucuya rastlanmadığı ifade edildi. Evinde ölü olarak bulunan Yelda Kahvecioğlu'nun ön otopsi raporunda sol kolunda bir adet muhtemel enjeksiyon izine rastlandığı bilgisine yer verilse de adli tıp raporunda bu izin enjeksiyon izi olmadığı ifade edildi. Adli Tıp Raporunda Kahvecioğlu'nun vücudunda başkaca bir darp ve kesici delici alet yaralanmasına ilişkin bir iz bulunamadığı belirtildi.

ÜNLÜ İSİMLER YASA BOĞULMUŞTU

30 yaşında hayata gözlerini yuman ünlü diyetisyen Yelda Kahvecioğlu'nun ölümünün ardından, pek çok ünlü isim de sosyal paylaşım siteleri Facebook ve Twitter üzerinden üzüntülerini dile getirmişti.

Çevresi tarafından oldukça neşeli bir insan olarak tanındığı öğrenilen Kahvecioğlu'ndan geriye ise bir sosyal paylaşım sitesinde yayınladığı resim ve dikiş-nakış yaparken çektiği görüntüler kaldı.

Editör: Wan Haber