Merhaba değerli ziyaretçilerimiz bugünkü yazımızda gündelik ve çeyizlik havlu kenarı ve yazma modelleri hakkında bilgi vereceğiz. Havlu kenarları gündelik kullanılacaksa sade modellerden seçilir, ancak çeyizlik ve misafirlik havlu kenarı için en iddialı en gösterişli modeller seçilir. Özel işlemeli, simli havlu kenarlarını iğne oyası ile süsleyerek daha da gösterişli hale getirebilirsiniz. Sitemizde havlu kenarı ve yazma modelleri açısından yüzlerce model mevcuttur. Bunlar arasında çiçekli modeller, boncuklu modeller, geometrik ve incili modeller en çok kullanılanlar arasındadır. Bu modelleri en uygun iğne oyası tekniklerini kullanarak uygulayabilirsiniz.

Günlük hayatımızda sıkça kullandığımız havlular ve yazmalar genç kızların çeyizlerinin en güzide parçalarıdır. Bir çeyizde en az 50 havlu, 50 yazma bulunur. Bunların kenarlarının bazen hepsi, bazen büyük bir kısmı iğne oyası modellerinden yapılır. Yazma ve havlular geçmişten günümüze gelen ve modası hiç geçmeyen geleneklerimizin başında gelmektedir. Yazma kenarı modelleri değişmiyor gibi görünse de, her sezon farklı modeller kullanılmaktadır.

Sizde birbirinden zarif iğne oyası yazma modellerinin nasıl yapıldığına hayret edenlerdenseniz, çevrenizdeki insanların işlerine hayranlıkla bakmak yerine, imdadınıza yetişir nitelikteki sitemizi inceleyerek modellerin nasıl yapıldığı konusundaki hazırlanmış öğretici videoları ve resimleri incelemeye başlayabilirsiniz. Bir bu konuda en güncel bilgilerle siz değerli bayanların en büyük destekçileriyiz.

Sitemiz kategorilerini inceleyerek havlu kenarı ve yazma modelleri açısından zengin resim galerimizden de istifade edebilirsiniz.

Editör: Wan Haber