Adana'da bir kişiye aracıyla çarpıp ölümüne neden olan sürücü kırılan aynadan yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, olay 21 Ocak günü Reşatbey Mahallesi Fuzuli Caddesi Müze Kavşağı'nda saat 20.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, yoldan karşıdan karşıya geçmek isteyen Ramazan Çınar'a (44) plakası belirlenemeyen bir otomobil çarpıp kaçtı. Bir süre yerde yatan yaralı şahsı vatandaşlar, 112 Acil Servis'i aradı. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, Çınar'ı Çukurova Devlet Hastanesi'ne götürdü. Başından darbe alan ve aşırı derecede kan kaybeden Ramazan Çınar, sabaha karşı hayatını kaybetti.
Çınar'ın ölmesi üzerine ve kaçan şahsı bulmak üzere cinayet masası ekipleri harekete geçti. Olay yerinde kırık far lambaları bulan ekipler, ayrıca otomobilin geçiş güzergahında toplam 123 adet güvenlik kamerasını inceledi. Çınar'ın ölümüne neden olan otomobilin modelini tespit eden ekipler, çalışmalarını bu kez oto kaportacılarda yoğunlaştırdı. Yüreğir ilçesinde tüm oto kaportacıları tek tek gezen ekipler, sonunda kırık far ve kaportası yapılmak üzere bırakılan otomobili buldu.
Otomobilin F.K'ye ait olduğunu da tespit eden ekipler, şahsı "Kasten adam öldürmek" suçundan gözaltına aldı. Suçunu itiraf eden F.K'nin ifadesinde, "Bir gürültü duydum, araçtan inip baktım kimseyi göremedim. Daha sonra olay yerinden ayrıldım. Polisler beni buldu ve bir kişiye çarptığımı ve öldürdüğümü söylediler" dediği öğrenildi.
(FKE-ÖK-Y)

24.01.2013 17:26:44 TSI

Editör: Wan Haber