Çorlu Belediyesi Meclis Üyesi Tuncay Yavuz'un annesi Gülizar Yavuz ile, Çorlu'da faaliyet gösteren Ataş Spor Kompleksi'nin işletmecisi Murat Ataş'ın annesi Saime Ataş hayatlarını kaybettiler. Her iki merhume de Çorlu Merkez (Otogar) Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.
Çorlu Belediyesi Meclis Üyesi Tuncay Yavuz'un annesi Gülizar Yavuz (89) yaşlılığa bağlı nedenlerden ötürü hayatını kaybetti. Gülizar Yavuz'un cenazesi Çorlu Merkez (Otogar) Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrasında Saray'a bağlı Sofular Köyü'nde toprağa verildi.
Cenaze namazına Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, Yavuz ailesinin yakınları, eş dost ve akrabaları katıldılar.
Ataş Ailesi'nin Acı Günü
Çorlu'nun tanınmış simalarından Ataş Spor Kompleksi'nin işletmecisi Murat Ataş'ın annesi Saime Ataş da hayatını kaybetti. Anne Ataş için de yine Merkez (Otogar) Camii'nde cenaze namazı kılındı. Saime Ataş'ın cenazesi ise Çorlu'ya bağlı Marmaracık Beldesi'nde toprağa verildi.
(SŞ)

13.01.2013 13:45:22 TSI

Editör: Wan Haber