Adapazarı Belediyesi Ocak Ayı Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında Sakarya'ya gelen ünlü şovmen Yavuz Seçkin, yaptığı stand up gösterisi ile izleyenlere keyifli bir gece yaşattı.
Adapazarı Belediyesi Orhangazi Kültür Merkezi'nde Sakaryalı hayranlarıyla buluşan Yavuz Seçkin, yaptığı stand-up gösterisine zaman zaman izleyici de dahil ederek tüm salonu eğlendirdi. Seçkin'in gösterisini Adapazarı Belediyesi Başkanı Süleyman Dişli, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Belediye Başkan Yardımcıları ve çok sayıda hayranı izledi.
Yavuz Seçkin salonu tamamen dolduran hayranlarını yapmış olduğu Bülent Ersoy, Hıncal Uluç, Ahmet Çakar ve Mustafa Topaloğlu gibi birçok ünlünün taklitleriyle salonu kahkahaya boğdu. Şovunda REM Ajans Sahibi Organizatör Remzi Adıyaman'ı da kardeşi olarak tanıtan Seçkin, gece boyunca Adıyaman'a sık sık takılarak programa ayrı bir renk kattı.
Gece sonunda Başkan Dişli, Sakaryalılara yaşattığı bu keyifli program için ünlü şovmen Seçkin'e teşekkür ederek çiçek takdim etti. Sakaryalı hayranlarıyla buluşmaktan büyük keyif aldığını belirten Seçkin, salonu tamamen dolduran hayranlarına teşekkür etti.
(RKO-UU)

12.01.2013 12:02:36 TSI

Editör: Wan Haber