12 Eylül 2012 tarihinde sözleşmesi yapılan ve 200 gün içerisinde tamamlanması planlanan Yatağan'ın 500 kişilik kapalı spor salonunda büyük gelişme kaydedildi.
Kaba inşaatı büyük ölçüde tamamlanan projenin kısa sürede tamamlanması bekleniyor.
Yatağan'a yapılması planlanan 500 kişilik kapalı spor salonunda çalışmalar bütün hızıyla devam ederken, projenin kaba inşaatı büyük ölçüde tamamlandı. Teslim tarihinden itibaren 400 gün teslim süresi verilen projenin 200 gün içerisinde tamamlanması ve Yatağan'ın kapalı spor salonu özleminin son bulması bekleniyor.
Muğla İl Genel Meclis Başkanı Cemal Gürpınar projenin tamamlanmasını heyecanla beklediklerini belirterek; "Yatağan, Yatağan'a yakışır bir kapalı spor salonuna kavuşuyor. Bu konuda ki tüm ön çalışmalar yapıldı, proje kaba inşaatı büyük ölçüde tamamlandı. Bu konuda emeği geçen ve Yatağan'ı yıllardır özlemi duyulan Kapalı Spor Salonu'na kavuşturmak için çaba sarf eden herkese teşekkür ediyoruz. Artık Yatağan her türlü etkinliklerin Gerçekleştirilebileceği sosyal alana sahip olacak. Öğrencilerimize, gençlerimize ve halkımıza hayırlı olsun" dedi.
Projenin tamamlanması için şirkete 400 gün süre verildiğini ancak, işin zamanından çok önce bitirileceğine inandıklarına da vurgu yapan İl Genel Meclis Başkanı Cemal Gürpınar; "İşin zamanından önce bitirileceğine olan inancımızı yapılan çalışmalar da destekliyor. Yatağan'ın ihtiyacı olan Kapalı Spor Salonu'nun yapılacağı alan çok uygun bir yerde. Özellikle gençlerimizin sosyal faaliyetler düzenleyebileceği büyük bir projeyi hayata geçirdik" dedi.
Temeli tamamlanan Kapalı Spor Salonu'nun 2 Milyon 370 Bin TL KDV'ye mal olması beklenirken, sözleşme başlangıç tarihi olarak 12 Eylül 2012 dikkat çekiyor.
(MK-MB-İK)

15.01.2013 10:22:17 TSI

Editör: Wan Haber