Yatağan Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Yatağan Meslek ve Teknik Eğitim Merkezi'nde öğrencilerin sofrasına konuk oldu.
Yatağan Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven beraberinde İlçe Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş Yusuf Ekiz, İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Kaan Akçal ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Mustafa Baykal ile METEM Okulu'nu ziyaret etti.
Öğle yemeğini okul yemekhanesinde öğrencilerle birlikte yiyen Kaymakam Tanrıseven; "METEM Okulu Yatağan'a yakışır bir eğitim merkezi haline geldi. Kalifiye eleman ihtiyacının karşılanabilmesi için büyük önem arz eden METEM'de eğitim gören öğrencilerin şanslı olduklarını düşünüyorum. Çünkü okul bütün imkânlarıyla modern eğitim anlayışına uygun" dedi ve ardından öğrencilerle birlikte okulu değerlendirdi.
Okulun fiziki şartları, eğitim, yemekhane gibi konularda öğrencilerle konuşan Tanrıseven; "Öğrencilerimiz genel olarak okuldan memnun. Bu durum bizleri de mutlu ediyor" şeklinde konuştu.
Ayrıca öğrencilerle birlikte yenilen öğle yemeğinin ardından okul üzerinde incelemelerde bulunan Tanrıseven, okul yönetimiyle de bir araya gelerek okulun gereksinimleri hakkında bilgi aldı.
(MK-MB-İK)

25.01.2013 10:16:41 TSI

Editör: Wan Haber