AK Parti Muğla Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Özden, Muğla'nın Yatağan ilçesinde GELİ Sosyal Tesisleri'nde Yatağanlı partililerle bir araya geldi.
TBMM'de bir süredir devam eden bütçe görüşmelerinin ardından Muğla ve bağlı ilçelerdeki çalışmalarına hız veren AK Parti Muğla Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Özden, GELİ Sosyal Tesisleri'nde Yatağanlı partililerle bir araya geldi.
AK Parti Yatağan İlçe Başkanı Mustafa Toksöz, AK Partili Muğla İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Şahbaz, İlçe Yöneticileri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Mahalle Sorumluları ve muhtarların katılımıyla gerçekleştirilen etkinliğe GELİ Müessese Müdürü Kenan Emiralioğlu da eşlik ederken, etkinliğe AK Parti Muğla Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Özden'in açıklamaları damga vurdu.
Türkiye gündemini uzun süredir meşgul eden Balyoz ve Ergenekon gibi davalara isim vermeden gönderme yapan Prof. Dr. Özden, yapılan çalışmalar sonunda ülkede darbeler devrinin sona erdiğini belirterek; "Bu ülkede kendisini seçilmişlerin üstünde gören, Başbakanı pijamalarıyla karşılayan yetkililer mevcuttu. Pek çok bakanın, milletvekilinin yerini görevini çeşitli tehditlerle değiştiren, milletin iradesine ipotek koyma çabasında olan bu kişilerin ayıklanmasına yönelik çalışmalar yürütüldü. Artık bu dönem bitti. Kalan ayıklamalar da teker teker yönetmelikle yapılacaktır" şeklinde konuştu.
Ayrıca ülke gündemini ilgilendiren önemli konular hakkında konuşan Yüksel Özden, Yatağan'da yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında da bilgi verdi. Yaptığı açıklamalarda CHP'li Muğla ve Yatağan belediyelerini çalışmamakla suçlayan Yüksel Özden; "40 yıldır Yatağan ve Muğla'yı yöneten belediyelerin neler yaptığını değil neler yapmadığını çok açık bir şekilde görüyoruz. Muğla'nın hizmete ihtiyacı var. Bu yönde Yatağan'a yapılan Türkiye'nin en büyük 3. METEM okulunun açılışını 18 Ocak Cuma günü Milli Eğitim Bakanımız Ömer Dinçer ile birlikte yapmayı planlıyoruz. Bunun yanı sıra ölüm kavşağı olarak tabir edilen bölgede de sorunu çözdük. Öte yandan Yatağan-Milas Karayolu'nu dağların yerini değiştirerek standartların üzerine çıkarttık. Yatağan bu hizmet akışından faydalanmaya en üst seviyede devam edecek. Muğla'nın büyükşehir olmasıyla birlikte bu çalışmaları daha hızlı bir şekilde hayata geçirme imkanını da elde ettik" dedi.
Etkiliğin ardından partililerin yoğun ilgisine cevap veren Yüksel Özden partililerle tek tek fotoğraf çektirmeye de özen gösterirken, etkinliğe katılan köy muhtarlarıyla da basına kapalı bir toplantı gerçekleştirdi.
Etkinlik hakkında konuşan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toksöz ise; "Bütçe görüşmeleri nedeniyle yoğun bir program içerisinde olan Muğla Milletvekilimiz Yüksel Özden bu yoğunluğun ardından partililerle bir araya gelmeye özen gösteriyor. Yatağan'a gereken önemi veren sayın Milletvekilimize aramıza katıldığı için teşekkür ediyoruz" dedi.
(MK-MB-İK)

08.01.2013 13:24:36 TSI

Editör: Wan Haber