Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Tolunay Kafkas, teknik heyet ve futbolcular Trabzon Huzurevin'deki yaşlıları ziyaret edip hem dualarını aldı, hem de moral verdi.
Teknik direktör Tolunay Kafkas ve yardımcıları ile futbolcuların hazır bulunduğu ziyarette, bordo-mavili heyeti huzurevi sakinleri çiçeklerle ve horonla karşıladı. Tolunay Kafkas ve futbolcular huzurevi sakinleri ile teker teker tokalaşıp sohbet edip, TS Clup ürünlerinde oluşan çeşitli hediyeler verdiler.
Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu İl Müdürü Selim Çelenk, bu sosyal duyarlılıklarından dolayı bordo-mavili ekibe teşekkür etti. Çelenk, güzel bir ortamda bir araya geldiklerini belirterek, "Trabzonspor'un başarıları hepimizi mutlu etmektedir. Huzurevinde yaşayan yaşlılarımız Trabzonspor'un maçlarını takip etmektedirler. Sahada mücadele eden oyuncularımızı her zaman takdir edip gönüllerinden geçen cümlelerle gençlerimize dua etmektedirler" dedi.
Trabzonspor Teknik Direktördü Tolunay Kafkas ise sosyal sorumluluk kapsamında bu tip ziyaretlerde bulanacaklarını söyledi.
Ziyaret sırasında teknik heyet ve futbolcular huzurevinde yaşayan yaşlılarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas kendisini horan oynamaya davet eden ekibin teklifini ise, "Ben şampiyon olduğumuzda horan oynayacağım" diyerek kibarca geri cevirdi.
(GÖK-BH-BÇ-S)

08.02.2013 15:30:47 TSI

Editör: Wan Haber