Ceset arayan ekipler, bir süre sonra yaşlı kadına ulaştı. Polisi karşısında gören yaşlı kadın, "Evladım başka türlü gelmiyorsunuz. Dere kenarına yatak getirip fuhuş yapıyorlar, gencecik evlatlarımız var. Kapı pencere açamıyoruz" dedi.

"ÖZEL YATAK GETİRİP FUHUŞ YAPIYORLAR"

Edinilen bilgiye göre, merkez Yıldırım ilçesindeki Gökdere kenarında oturan 75 yaşındaki Ayşe K., jandarmayı arayarak kimliği belirsiz 3 kişinin Gökdere kenarına ceset bıraktığı ihbarında bulundu. Bunun üzerine 155 Polis İmdat hattını arayan jandarma ekipleri, Setbaşı köprü altında bir şahsın hareketsiz yattığını, ölmüş olabileceğini belirtti.

İhbarcı yaşlı kadının adresini de alan polis ekipleri alarma geçti. Dere kenarına inen çok sayıda ekip, uzun süre dere içerisinde ve kenarda ceset aradı. İhbarın asılsız olduğunu tespit eden ekipler, bir süre sonra yaşlı kadına ulaştı.

"EVLADIM BAŞKA TÜRLÜ GELMİYORSUNUZ"

Yaşlı kadının polisi getirebilmek için başvurduğu yöntem, olay yerine gelen tüm ekipleri şaşkına çevirdi. Ceset arayan ekiplere teşekkür eden Ayşe K., “Evladım başka türlü gelmiyorsunuz. Kapımızı penceremizi açamıyoruz. Her gece dere kenarında birileri gelip kafa çekiyor. Özel yatak getirip burada fuhuş yapıyorlar. Gencecik evlatlarımız var, ne yapacağımızı şaşırdık" dedi. Polisler ise kadına rahat olmasını söyleyip sık sık geleceklerine söz verdi.

Editör: Wan Haber