Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde akrabalarını ziyaret ettikten sonra evine dönmek için otobüs durağına giden 62 yaşındaki Hanife Karacehennem'den 18 aydır haber alınamıyor.
Kdz. Ereğli ilçesinde 14 Temmuz 2011 tarihinde akrabalarını ziyaret ettikten sonra ve tekrar evine dönmek için otobüs durağına giden 62 yaşındaki Hanife Karacehennem'den 18 aydır haber alınamıyor.
Annesini bulmak için o tarihten bu yana büyük çabalar sarf ettiğini belirten Hanife Karacehennem'in oğlu Muzaffer Karacehennem, "Annem 14 Temmuz 2011 tarihinde sabah Abdi Köyüne gitti ve akşam saatlerinde köyden Kdz. Ereğli'ye eve gelemedi ve o tarihten bu yana annemi bulmak için elimden gelen tüm çabayı göstermeme rağmen annemi bulamadık. Bu konuda emniyet güçlerine adli makamlara da gereken her türlü bilgiyi verdim. İnşallah annem 2013 yılı sonuna kadar sağ salim bulunur. Annemin zorla kaçırıldığını düşünüyorum. Annemi kaçırılırken görenler vardır. Görenlere de seslenmek istiyorum, annemi görenler insaniyet namına emniyete ve jandarmaya haber versinler. Görüpte söylemeyenlere benim annem kayıp ve ben annemi çok özledim. Allah rızası için ne gördüyseniz emniyete haber verin" dedi.
(HH-SA)

04.02.2013 10:31:31 TSI

Editör: Wan Haber