Yasin Haşimoğlu İlkokulu'nda "Okullar Hayat Olsun" projesi kapsamında düzenlenen "Aile Eğitimi" kursunu başarıyla tamamlayan 27 kursiyere düzenlenen törenle katılım belgeleri ve ayrıca bu kurs ile birlikte devam eden "Satranç" kursuna katılan velilere de hediyeler verildi.
Yasin Haşimoğlu İlkokulu'nda düzenlenen törene İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Burhanettin Akkuş, Okul idaresi, öğretmenler ve kursiyerler katıldı.
Törende konuşma yapan Ahmet Güneş, "Okullar Hayat Olsun" projesi kapsamında okulumuzda "Aile Eğitimi" ve "Satranç"kursları düzenlediklerini, bayanların ilgi gösterdikleri bu kurslara toplam 40 kursiyerin katıldığını" belirtti.
Okul Müdürü Güneş; "kurslara katılan velilerimize boş zamanlarını değerlendirmeleri ve kurslarda aldıkları bilgileri pekiştirmeleri için bu doğrultuda kursiyerlerimize anne eğitimi ile ilgili kitap, satranç kursuna katılanlara da satranç takımı hediye ettik. 'Anne Eğitimi' kursunu bitirmiş bulunuyoruz ancak ikinci dönemde halka yönelik başka kuslar açmayı planlıyoruz.
Okulda yapılan sade bir törenle katılım belgelerini ve hediyelerini alan kursiyerlerin mutluluğu ve heyecanlı oluşları gözlerden kaçmadı. Kursiyerler, "Bu tür kursların açılması bizim için iyi oldu hem kaynaştık hem de boş zamanlarımızı bir şeyler öğrenerek geçirdik. Başka kurs ve seminerlerin açılmasını istiyoruz. Kursu düzenleyenlere teşekkür ediyoruz." diye konuştular.
Bu arada veliler evlerinde hazırlamış oldukları yiyeceklerden misafirlere ikram etti.
(DMA-AT-Y)

25.01.2013 15:34:37 TSI

Editör: Wan Haber