KOBİ Danışmanı ve Eğitmeni Yasemin Tutal Bodrum Belediyesi KADEM'i ziyaret etti.
Ziyaretinde KADEM Sorumlusu Asu Kösemen ile görüşen Yasemin Tutal, kuruma gönüllü olarak destek vermek istediğini bildirdi.
Yasemin Tutal'ın ziyaretin duyduğu memnuniyeti dile getiren KADEM Sorumlusu Asu Kösemen ise Bodrum Belediyesi KADEM'in kapılarının her zaman kendisine açık olduğunu, bu görüşmeyi de hızla Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'la paylaşacağını söyledi.
Görüşmede Yasemin Tutal, Bodrum Belediyesi KADEM bünyesinde Bodrum'daki kadınlara bir dizi eğitim seminerini ücretsiz olarak vermek istediğini, ilk seminerin ise 'Satış Teknikleri' başlığında olmasını hayal ettiğini vurguladı. Tutal daha sonra sırasıyla 'Girişimcilik' ve 'Halkla İlişkiler İletişim' başlıklarında olmasını istediğini belirtti. Bodrum Belediyesi KADEM Sorumlusu Asu Kösemen'den Bodrum'da yaşayan kadınlar için acil çözülmesi gereken sorunlar hakkında da bilgiler alan Yasemin Tutal, bu sorunların sağlıklı aşılması için gerekecek eğitimler üzerine de bir rapor hazırlayacağını vurguladı.
Yapılan görüşmede ilk seminerin 'Satış Teknikleri' başlığıyla 01 Şubat 2013 tarihinde olmasına karar verilirken, Yasemin Tutal ilk seminer öncesinde Bodrum Belediyesi KADEM'in facebook hesabından 'Bodrum'un 7 Harikası' üzerine bir çalışma başlatıp, bu çalışmanın sonuçlarını ilk seminerde değerlendirmeyi teklif etti.
(MB-İK)

29.01.2013 10:09:21 TSI

Editör: Wan Haber