Yaptığı alt ve üst yapı çalışmaları ile Şentepe'nin çehresini değiştiren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, vatandaşlarla bir araya gelerek yeni projelerini anlattı.
Yaşar, Şentepe'de kentsel dönüşümün başlaması ve geçmiş yıllarda yapılan yanlış planlamadan kaynaklanan sorunlar ile karşılaşılması nedeniyle bölgede park ve yeşil alan sıkıntısı çektiklerini söyledi. Yaşar, "Park yapılabilecek alanları belirleyerek çalışmalara başladık. İmar Müdürlüğü ile yaptığımız tespitlerle çalışmaları son aşamaya getirdik. Şentepeli vatandaşlarımızın park ve yeşil alan sıkıntılarını çözmek için elimizden geleni yapıyoruz" dedi. Göreve geldiğinde Şentepe'de 11 adet park devraldığını belirten Yaşar, bu zamana kadar 6 adet yeni park inşa ederek Şentepelilerin hizmetine sunduklarını söyledi.
Şentepe bölgesinde bulunan esnafı da ziyaret ederek sohbet eden Yaşar, taksi duraklarını, dükkânları ve fırınları gezdi. Vatandaşlar ile bölgeye yapılan hizmetler konusunda görüş alışverişinde bulunan Yaşar, "Kentsel dönüşümün de başlaması ile birlikte Şentepe'de büyük bir dönüşüm yaşanıyor. Biz de belediye olarak hem altyapı çalışmalarını ve sosyal donatı alanlarını yaparak gelişimi hızlandırıyoruz" dedi.
(BK-YHY-Y)

12.02.2013 11:16:09 TSI

Editör: Wan Haber