Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Fenerbahçeli İşadamları ve Yöneticileri Derneği tarafından düzenlenen pazar kahvaltısına katıldı.
Tepe Prime Avenue 2'ler Et Lokantası'nda düzenlenen kahvaltıya Ankara Fenerbahçeli İşadamları ve Yöneticileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Karakaya, Genç Girişim ve Yönetişim Derneği (GGYD) Başkanı ve Ankara Fenerbahçeli İşadamları ve Yöneticileri Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nezih Allıoğlu, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, dernek üyeleri ve aileleri katıldı. Kahvaltıda işadamlarına Yenimahalle'ye yapılan yatırımlar ve projeler hakkında bilgi veren Başkan Yaşar, Ankara'nın geleceği için birlikte hareket etmek gerektiğini söyledi. Yaşar, "Memur kentinden sanayi kentine doğru bir gelişme gösteren Ankara'yı geleceğe daha planlı, programlı hazırlamak için yerel yönetimler başta olmak üzere sivil toplum kuruluşları ve derneklerin de üzerine düşen görevi yapması gerekir. Bu anlamda hepimizin gücü ölçüsünde elini taşın altına koyması gerekir" diye konuştu.
Yeni yılın ilk buluşmasını gerçekleştirmekten mutluluk duyduğunu belirten Fenerbahçeli İşadamları ve Yöneticileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Karakaya ise, iki buçuk yıl önce kurulan derneğin şu anda 150'ye yakın üyesi olduğunun altını çizerek, "2013 yılının ilk buluşması için bir araya geldik. Eski ve yeni üyelerin kaynaşması amacıyla düzenlediğimiz organizasyonda sosyal sorumluluk projeleri, maç organizasyonları ve üye buluşmalarıyla yine yoğun geçecek bir yıl daha bizi bekliyor. Başkent'e ve Fenerbahçe'ye gönül veren insanların bir araya geldiği derneğimizde birlik ve beraberliği çok önemsiyoruz" diye donuştu.
(BK-CC-Y)

07.01.2013 11:07:26 TSI

Editör: Wan Haber