Gediz Belediyesi'nin en büyük rekreasyon çalışması olan Adnan Menderes Yaşam Parkı projesinde yer alan 2 göletin yapımı tamamlandı.
Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, yaptığı açıklamada, "Adnan Menderes Yaşam Parkında biri yeni yapılan ahşap kafeterya yanında diğeri de amfi tiyatro yanında olmak üzere iki adet gölet yapımı tamamlanmıştır. İki farklı büyüklükte olan göletlerden kafeterya yanında olan şelalelerle birlikte toplam bin 80 metrekare diğeri ise 200 metrekare büyüklüğüne sahiptir.
Adnan Menderes Yaşam Parkı Gediz için önemli bir cazibe merkezi olacaktır. Hizmete başlamasıyla birlikte birçok düğün, konser gibi düzenlenecek etkinliklerin yanında halkımız boş vakitlerini burada değerlendirecektir. Gerek hafta içi gerekse hafta sonları vatandaşlarımızın spor yapmalarına da olanak sağlayacak Adnan Menderes Yaşam Parkı, yapımları tamamlanan göletlerle görsel olarak bir bütünlük kazanmış oldu. Gece ve gündüz su ve ışık oyunlarıyla göletler, burada vakit geçirmek isteyen halkımızın eğlencesi olacaktır. Kısa bir süre daha yapım çalışmaları devam edecek olan Adnan Menderes Yaşam Parkı bu yaz sezonunda halkımızın hizmetine açılacaktır" diye konuştu.
(EFE-

01.02.2013 14:23:45 TSI

Editör: Wan Haber